Find nærmeste

BOWL’N’FUN
Dansk English Deutsch

Bowl'n'Fun Thisted

Kirkegårdsvej 6

7700 Thisted

97 91 17 77

bookthisted@bowlnfun.dk

Åbningstider

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag
  Lukket
 • Onsdag
  Lukket
 • Torsdag
  Lukket
 • Fredag
  Lukket
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
 • Vi holder lukket grundet Covid-19. Har du spørgsmål kan du skrive til bookthisted@bowlnfun.dk. Vi forsøger at svare hurtigst muligt.

Udtalelser fra medarbejdere

Mads Kølby
Centerchef i Bowl'n'Fun

Mads 2

” Jobbet som centerchef i Bowl’n’Fun kæden byder aldrig på to ens dage, hvad enten man sidder på kontoret på en administrativ dag eller står bag baren og ekspederer nogle af vore mange gæster. Som centerchef er man naturligvis centrets ansigt ud ad til, man har ansvaret for den daglige drift, overholdelse af budgetter, oplæring, ansættelse, afskedigelse, sikring af høj motivationsfaktor og trivsel blandt personalet samt lave målsætninger og opfølgning for personalet – alle opgaver er med til at sikre en spændende og udfordrende hverdag. Som centerchef har man stor indflydelse på ens egen arbejdsdag og der er stor fleksibilitet, hvilket også er med til at gøre jobbet attraktivt. Med Bowl’n’Funs store fokus på uddannelse og intern rekruttering er der store muligheder for personlig udvikling og avancering i stillinger, hvis man ønsker dette.”

 

 

 

Kaj
Centerchef i Bowl'n'Fun
Rasmus Kaj Petersen Beskaaret

”Jeg hedder Kaj og star­tede i sin tid som opvasker, hvor det stærke sammenhold var det største trækplaster.

Sidenhen bød karriereren på en masse fadøl, som skulle skænkes og bowlingbaner som blev passet og plejet på bedste vis. Jeg betragtede aldrig Bowl’n’Fun som en levevej, men 11 år senere måtte jeg erkende, at glæden ved branchen ikke kunne undværes. Så da udviklingsmulighederne bød sig, greb jeg chancen.

Jeg har via selvlæring, begavede kollegaer og masser af lærerige kurser formået at modne og finde mig selv i et firma, som jeg ikke ville være foruden.

Det er ikke kun mine bedste færdigheder, som jeg har fået af Bowl’n’Fun, det er også mine bedste venner.

I dag sidder jeg med ansvaret for en masse
unge ansatte, deres udvikling og et stort centers drift.
Jeg har lagt tusindevis af timer i denne kæde,
men sikken en fornøjelse det har været, at nå hele vejen hertil.”     

 

Sara
Centerchef i Bowl'n'Fun
Sara Yousif Beskaaret

”Jeg hedder Sara og i 2007 startede jeg i Bowl’n’Fun Århus i forbindelse med en uges praktikforløb i 9. Klasse.

Min primære opgave denne uge var, at følge køkkenchefen. Da jeg kendte den daværende souschef, stak hun blot en ansættelseskontrakt i hånden på mig efter endt uge. Jeg skrev så under og havde et ungarbejder job. Jeg vekslede en del mellem køkken og opvask, men mit primære arbejde var i køkke­net. Der var jeg i 8 år indtil der en dag var brug for mig som hjælp i Hobro. Vi talte en del om det, og jeg fandt det meget interessant at have en lederstil­ling. Der troede Bowl’n’Fun heldigvis på mig, for jeg havde absolut ingen erfaring med det admi­nistrative. Herefter blev jeg ansat som centerchef i Bowl’n’Fun Hobro i 2015 og fortsatte til Århus i 2016.”     

 

 

 

 

Steffenie
Souschef i Bowl'n'Fun

Steffenie Beskaaret

”Jeg hedder Steffenie og startede i Bowl’n’Fun som 15 årig som opvasker. Da jeg fyldte 18 år, rykkede jeg ud i resturant/booking som servicemedarbejder, og blev efter et års tid en del af chefvært-teamet.

Jeg har altid været glad for at arbejde i Bowl’n’Fun - arbejdet i sig selv, gæsterne og bestemt kollegaerne. Sammenholdet og samværet blandt personalet er helt fantastisk, og bestemt også noget der bliver vægtet højt.

Jeg valgte for en periode at tage ud og rejse, men kom efterfølgende tilbage til Bowl’n’Fun som chefvært. Da vores souschef valgte at opsige sin stilling, blev jeg efterfølgende tilbudt stillingen som souschefaspirant, og er nu blevet souschef.

Jeg har udviklet mig meget gennem årene bl.a. gennem kurser og i selve arbejdet generelt og er hermed blevet mere ansvarsbevidst. Jeg har altid været meget genert, så det har været en kamp for mig at nå dertil, hvor jeg står nu - men har fået stor opbakning fra vores centerchef, som virkelig har været en god støtte.

 

 

 

Kim Jensen 
Tekniker, Bowl'n'Fun

Tekniker_Kim

”Jeg har som tekniker i Bowl´n´fun Silkeborg og Horsens, ansvaret for at alt indenfor det tekniske område i centrene kører som det skal. Det er alt fra reparation og vedligehold af bowlingmaskiner, oliemaskine, lysshow, morskabsautomater, Laser Hero udstyr, til div. el-opgaver, grill, ventilation og computere etc.

Jeg kan godt lide den brede vifte af forskellige arbejdsopgaver, hvor man har mange hatte på, og at man aldrig helt kan vide, hvad man møder ind til, da der er fart på ude i centrene. 

Jeg er rigtig glad for at være i Bowl´n´Fun kæden, hvor der altid er gang i udviklingen af nye idéer, og der må gerne tænkes stort. Og så har jeg et rigtig godt samarbejde, både med mine tekniske kollegaer, i de andre centre, samt ledelsen i kæden. De er ikke bange for at give medarbejderne ansvar, og vise tillid til deres evner. Vi hjælper hinanden i Bowl´n´Fun.”

 

© Bowl'n'Fun 2013